6 Haziran 2019 Perşembe

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2, The Secret Life of Pets 2

Ömür OKUR "un sitesinden bir yeni yazı: Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2, The Secret Life of Pets 2

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamının ilk filminden daha eğlenceli, daha komik, daha aksiyon dolu, daha hayvansı, daha insansı...


Her ne kadar, çeşitli işlerde yardımları dokunsun diye evcilleştirdiğimiz hayvanlar olsa da; hayvanların asıl yaşam alanı doğadır.


Karşıyım ama evin içinde kedi, köpek, kuş bakanlarınız var...


Bir çocuk sahibi  olduğunuzda, evcil hayvanlarınıza olan ilginizi sakın azaltmayın.


Nasıl ki ikinci çocuk dünyaya geldiğinde ilk çocuğa olan ilginin azalmaması gerekiyorsa, kıskançlığın etkilerini hissettirmemek gerekiyorsa... evcil hayvanlara da aynı şekilde yaklaşmak gerekir.


Hatta evcil hayvanlar ile birlikte büyüyenlerin bağışıklık sisteminin daha iyi olduğu sonucuna varan bir sürü araştırma mevcut.

Nihayetinde onlarında canı var ve onlarda ilgi istiyor!


Evcil hayvanlarınızı dışarı bırakırsanız ne olur hiç düşündünüz mü?


El bebek gül bebek büyüttüğünüz için yiyecek bir şey bulamazlar, kendilerini hiç savunmak zorunda kalmadıkları için körelen - bebekleşen hayvansal yapıları yüzünden diğer canlılar için açık hedef haline gelirler ve ömürleri varsa sefil ezik bir hayat sürerler. 


https://youtu.be/mYocfuqu2A8

Benim Puanım: 10 / 10


IMDB Puanı: 6,5 / 10

Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera

Vizyon Tarihi: 5 Haziran 2019

Yapımı: 2019 - ABD

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 Filmi Seslendirenler: Harrison Ford, Lake Bell, Kevin Hart, Eric Stonestreet, Albert Brooks

Yönetmen: Chris Renaud

Senaryo: Brian Lynch, Ken Daurio, Cinco Paul

Yapımcı: Janet Healy, Christopher Meledandri Yazı http://www.omurokur.com/2019/06/evcil-hayvanlarin-gizli-yasami-2-the-secret-life-of-pets-2/ adresinde yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder