1 Temmuz 2017 Cumartesi

En Derinde, Dipsiz, The Deep End, 12 Feet Deep

Ömür OKUR "un sitesinden bir yeni yazı: En Derinde, Dipsiz, The Deep End, 12 Feet Deep

Testereyi (Tobin Bell) görünce psikopat bir film izleyeceğimi düşündüm ama film; halka açık bir havuzun üstünün kapatılmasıyla mahsur kalan iki kardeşin gerçekten yaşadıkları ölüm kalım mücadelesini anlatıyor; işte bu filmden çıkaracağımız dersler:



  • Havuz gibi kimse yokken insan için ölüm tehlikesi taşıyan yerler kapatılıyorken, içeri giren tüm herkesin kaydı tutulmalı ve herkesin çıktığından emin olunmalıdır.

  • Hayat insana bir kere verilmiş olan bir nimettir, yapabileceği kendi yapabileceğinin en sınırında da olsa insanın hala yapabilecek bir şeyi varsa kendisini o şeyi yapmadan ölüme teslim etmemelidir.

  • Her şeyden umudunu keseceğin limit anından önce birisi karşına çıkagelir; ona nasıl davranacağına dikkat et: kurtarıcı meleğinde olabilir, Azrail"inde!

Filmde Diane Farr"den bahsetmeden geçemeyeceğim. Suç işlemek ile suç işlememek arasında gidiş geliş ancak bu kadar güzel oynanabilirdi...


https://youtu.be/jxL67tUPt7Q

Benim Puanım: 7 / 10

IMDB Puanı: 6,5 / 10

Sinemalar.com Puanı: 6,5 / 10

Yapımı : 2016 - ABD

Tür : Gerilim

Süre: 85 Dak.

Yönetmen : Matt Eskandari

Oyuncular : Nora-Jane Noone , Alexandra Park , Tobin Bell , Diane Farr , Donald Prince

Senaryo : Matt Eskandari , Michael Hultquist

Yapımcı : Ruth Du , Mark Myers

Diğer Adı : Dipsiz Yazı http://www.omurokur.com/2017/07/en-derinde-dipsiz-the-deep-end-12-feet-deep/ adresinde yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder